Handelsbetingelser:

1: Bestilling:

Ønsker man at købe varer, sender man sms eller evt. ringer på 20628158 og aftaler et tidspunkt, hvor man kan komme og se på varerne.

 

2: Betaling/priser:

Der betales inden man tager varerne med sig. Der er mulighed for betaling på følgende måder: MobilePay, bankoverførsel og kontant.

De anførte priser er i danske kr. og inkl. 25% moms, hvis ikke andet er nævnt.

Der tages forbehold for: valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. I tilfælde af force majeure er ​Genbrugsbyg.dk uden ansvar for ethvert tab hos køberen, som følge af manglende levering.

 

3: Afhentning:

Vi vil helst, at du selv kommer og henter varerne. Det er vigtigt for os, at du selv har set varerne, så du ved hvad du får. Vi stiller os selvfølgelig til rådighed, for at hjælpe med at finde varerne frem og hjælpe med at få læsset varerne, når du kommer.

 

5: Ansvarsbegrænsning:

En eventuelt erstatningskrav overfor Genbrugsbyg.dk er begrænset til at kunne udgøre varens pris, dvs.at sælgers ansvar aldrig kan overstige værdien af det købte.

Genbrugsbyg.dk dækker ikke indirekte omkostninger eller tab, det betyder bla. at omkostninger til udtagning og ny montering eller andre omkostninger, ikke dækkes af Genbrugsbyg.dk.

 

6: Reklamation:

Vi følger de danske gældende regler for reklamation og garanti.

Brugte varer er ’købt som beset’. Vi ønsker, at man selv har set varerne, inden man køber og har set kvaliteten på det, man ønsker at købe. Da varerne er brugte, må det forventes, at der er en form for slid på varerne. Vi vil dog, så vidt det er muligt, prøve at finde en løsning på problemet og evt. bytte varen til en tilsvarende, hvis vi har det på lager.

Erstatningen eller ombytningen kan aldrig overstige varens købspris. Vi dækker ikke indirekte omkostninger ved en evt. reklamation, det vil sige at omkostninger til udtagning og ny montering eller andre omkostninger, der må være ved en evt. reklamation ikke dækkes af Genbrugsbyg.dk.